feb.28

Sustainability Change Makers

Categorii //Fara Categorie

Sustainability Change Makers – În calitate de ONG care oferă soluții bazate pe cercetare pentru problemele comunității, ne mândrim să vedem cum mai multe variabile bine măsurate și evaluate converg către un rezultat acceptat reciproc. Multe voci raționale au avertizat că cea mai mare problemă cu care se confruntă omenirea în acest secol o reprezintă schimbările climatice și, deși problemele care o determină sunt cu siguranță create de om, soluțiile nu sunt la latitudinea unei singure persoane. Ele trebuie să fie universale: un comportament prietenos cu planeta trebuie să fie asumat de țările mari și mici, de companiile mari și mici și de oamenii mari și mici. 

Dorim să acționăm ca factori de schimbare a durabilității, deoarece este cea mai profundă convingere a noastră că ceea ce este creat de om poate fi rezolvat de orice individ, indiferent că este bărbat sau femeie; că problemele generate de ieri pot fi abordate cu inovațiile generate de astăzi și că el sau ea și învățarea automată sunt o combinație pentru un viitor mai bun.

Fiecare la locul său, ne asumăm un rol în educarea comunităților, sprijinirea inovației prin utilizarea programării și dezvoltării tehnologice și predicând despre știință ca și cum nu ar exista mâine.

Drept urmare, lucrăm în prezent la trei proiecte legate de sustenabilitate, pentru care am dori să avem sprijinul dumneavoastră:

1. combaterea știrilor false, a informațiilor greșite, în timp ce se construiește rezistența și gândirea critică legată de informațiile privind schimbările climatice – adresate copiilor și adolescenților;

2. crearea unui instrument pentru companii, astfel încât acestea să își poată măsura în mod corespunzător impactul social (cum se spune: nu există, dacă nu-l poți măsura!), mai ales atunci când doresc să investească în inițiative de sustenabilitate – destinate managerilor și factorilor de decizie din sectorul de afaceri;

3. educație pentru liderii de opinie, în principal jurnaliști din ziarele locale și naționale, cu privire la durabilitate și la modul în care se poate prezenta știrile legate de schimbările climatice diferitelor publicuri, astfel încât răspunsul lor să fie către acțiunea civică.

  • Tags:

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress