Implică-te: companii

Fii partenerul nostru în dezvoltarea de inițiative inovatoare! Iată cum poți implica compania ta în proiectele Fundației Progress.

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Contribuie la educația digitală a copiilor de la țară. Și ei merită să fie în rând cu tehnologia! Potențialul lor intelectual poate fi stimulat și crescut chiar de tine!

VOLUNTARIAT CORPORATIV

Încurajează-ți angajații să se implice în cauzele noastre și să facă ore de voluntariat în beneficiul copiilor din mediul rural. Vrei să oferi resurse educaționale tehnice sau de soft skills? Scrie-ne pe adresa office@progressfoundation.ro și vom răspunde cu entuziasm colaborării. 

PROMOVEAZĂ CAMPANIA 3,5% ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR TĂI

Dă vestea mai departe! Dacă gândești și ești pe aceeași lungime de undă cu noi spune-le și altora care vor să ajute copiii din mediul rural să evolueze și să deprindă cunoștințe pentru meseriile viitorului.

DONEAZĂ ECHIPAMENTE TEHNICE

Poți face o bucurile copiilor din mediul rural, înscriși la cluburi gratuite de programare și care fac parte din procesul nostru de educație digitală. 

Stiri

Luna iunie cu #Progress: l...

Luna iunie cu #Progress: l...

28-06-2024

Dr. Camelia Crișan, CEO al Fu...

Fundația Progress anunț...

Fundația Progress anunț...

20-06-2024

Fundația Progress a demarat ...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress