Testimoniale

”Angajament, dăruire, eficiență, previziune, profesionalism, entuziasm – aceste calități îmi vin în minte când mă gândesc la Fundația Progres. Goethe-Institut Bukarest este mândru că este partener al Fundației Progress în mai multe proiecte de succes privind educația și bibliotecile.”
Susanne Teichmann – Director Departament de Informații și Bibliotecă Institutul Goethe București

”Occupy Library este o conferință atât de plină de viață, atât de inovativă, este un sentiment atât de bun și pare să surprindă cu adevărat imaginația oamenilor, iar acest lucru e fabulos.”
Christine Mackenzie – Președinte iFLA

”Fundația Progress a fost un partener foarte apreciat în proiectul nostru comun STEM Volunteer Readers Romania. Rezultatele avute ne-au depășit cu mult așteptările, de aceea Deutsche Telekom Stiftung recomandă cu tărie Fundația Progress ca beneficiar sau partener de încredere.”
dr. Ekkehard Winter – Director executiv Deutsche telekom stiftung

Am lucrat cu Fundația Progress deoarece sunt un partener absolut de încredere în proiectele noastre internaționale. Participanții de la Fundația Progress sunt foarte bine pregătiți cu privire la subiectul cooperării noastre (împuternicirea grupurilor vulnerabile – fete / femei), precum și personalități puternice care să susțină propria poziție și opinie. În același timp, Fundația Progres reprezintă un adevărat model de învățare interculturală datorită atitudinii deschise și a capacității lor de a transforma diferențele în experiențe provocatoare.
REGINA RAUW / executive MANAGER / DIGITALES LTD, UK

Admir cu adevărat Fundația Progres pentru activitatea sa, pentru ideea originală, curajoasă și semnificativă de a aduce democrație și activități civice în biblioteci. Datorită acestui fapt, bibliotecile devin spații importante ale CULTURII POLITICE în comunitățile lor locale. Țin pumnii pentru acest proiect și așteptăm cu nerăbdare să-l implementăm în Polonia!
OLGA NAPIONTEEK / Executive MANAGER / CIVIS POLONUS, POLONIA

Fundația Progress face exact ceea ce promite. Aceasta creează o bază solidă pentru a permite progresul, fie că este vorba de capacitatea organizațiilor de a crește sau de dezvoltarea indivizilor nu numai de a gândi diferit, ci de a crea un spațiu cu totul nou. Am ales să lucrez cu Fundația Progress datorită angajamentului, pasiunii și profesionalismului echipei lor. Ei înțeleg peisajul din România și internațional. Sunt impresionat atât de expertiza și abilitățile managerilor lor, cât și de rezonanța și puterea principiilor lor. Aștept cu nerăbdare următoarea oportunitate de a lucra din nou cu Fundația Progress.
MIKE WALDRON /  CHIEF EXECUTIVE OFFICER / INTER-PARES, UK

Stiri

CERCETARE: Percepția faț...

CERCETARE: Percepția faț...

28-02-2024

La sfârșitul anului trecut, ...

Redirecționează 3,5% că...

Redirecționează 3,5% că...

23-02-2024

Dacă tu ești un dreamer, noi...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

30-01-2024

Fundația Progress lansează u...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress