mart.25

Raport Anual 2023: Gratitudine tuturor celor care ne-au însoțit în 2023 și speranța că ne vor sta alături, cu prietenie și încredere și în 2024!

Categorii //Proiecte, Stiri

”Anul 2023 a fost unul memorabil pentru organizația noastră. Am continuat să inovăm, să testăm, să cercetăm pentru ca, în cele din urmă să oferim servicii de calitate beneficiarilor noștri. Am gestionat 3 proiecte naționale mari: CODE Kids, Rețeaua fetelor neînfricate și Școala de bani din bibliotecă și am continuat să dezvoltăm competențe tehnice liceenilor din Ucenic electrician. Am atins un număr record de oameni, peste 10.000, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții și la dezvoltarea comunităților.

Similar anilor precedenți am găsit în rețeaua de biblioteci publice parteneri de încredere și ne-am extins serviciile către rețeaua de biblioteci școlare, școli și organizații neguvernamentale. Un special mulțumesc partenerilor din Republica Moldova care și în anul 2023 au lucrat cot la cot cu echipa Progress pentru a trece inițiativele noastre peste Prut.

Și proiectele noastre internaționale au continuat, oferind cetățenilor din Ucraina și organizațiilor care susțin efortul de război împotriva agresiunii ruse, un punct de sprijin, confort și bunăstare mentală.

Sponsorii și partenerii instituționali sunt cei cărora trebuie să le mulțumim pentru că susțin ideile și inițiativele noastre, pentru că ne ajută să le punem în practică și pentru că ne sunt în continuare alături. Echipa Fundației Progress a cunoscut în 2023 o extindere și o profesionalizare. Fără colegele și colegii mei nimic din ceea ce am scris mai sus nu ar fi prins contur și nu s-ar fi realizat. Un mulțumesc din inimă pentru efortul, dedicarea și creativitatea cu care rezolvă situații dintre cele mai speciale și cu care se îmbarcă în cele mai incredibile aventuri.

Aventura continuă în 2024 sub un nou slogan DREAMERS AND DOERS UNITED, care exprimă atât propensiunea noastră către inovație cât și practicalitatea în abordările cu care venim în fața comunităților. Gratitudine tuturor celor care ne-au însoțit în 2023 și speranța că ne vor sta alături, cu prietenie și încredere și în 2024.” a declarat Dr. Camelia Crișan, CEO Fundația Progress, în deschiderea Raportului Anual 2023, pe care îl poți citi întegral AICI.

De asemenea, ca planuri de viitor, dorim să continuăm inițiativele naționale care aduc bunăstare comunităților și să continuăm activitățile de advocacy în beneficiul bibliotecile publice. În acest scop, în anii următori vom intensifica activitățile de cercetare, vom lărgi rețeaua de parteneri și vom mări frecvența evenimentelor de comunicare publică. Dorim să creăm o comunitate de parteneri și suporteri cu care, în spiritul valorilor comune, să acționăm pentru un viitor care să permită cetățenilor României să-și valorifice potențialul cu determinare și curaj.

We are Dreamers and Doers United!

  • Tags:

Stiri

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Raport Anual 2023: Gratitu...

Raport Anual 2023: Gratitu...

25-03-2024

”Anul 2023 a fost unul memor...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress