Ora să ȘTIM

Este Ora să ȘTIM! Aici este locul unde se face educație distractivă! Stimulăm creativitatea și inteligența copiilor! Citim cu voce tare și facem experimente științifice, împreună cu cei mici! ⚗️🎨🌈👩‍🔬📖

Află povestea noastră urmărind filmulețul de mai jos!

Ora să ȘTIM este un program internațional care are drept obiectiv stimularea interesului copiilor, între 3 și 10 ani, pentru lectură și alte subiecte din aria ȘTIM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică).

📚 Ora să ȘTIM este un proiect dezvoltat de mai multe biblioteci publice din România și Republica Moldova, care a fost implementat în 250 de biblioteci publice, majoritatea din zone rurale. Ce se întâmplă de fapt? Bibliotecarii susțin, în mod periodic, ateliere pentru copii. În timpul atelierelor, copiii ascultă fascinați povești interactive și realizează mici experimente din domeniul ȘTIM.

👩‍🏫 Am creat Laboratorul Ora să ȘTIM și pagina de Facebook din dorința de a transmite idei frumoase și ingenioase, atât în rândul părinților și bunicilor, dar și către educatori, învățători și profesori. Vrem ca Ora să ȘTIM să devină o resursă de inspirație și pentru tine!

🤩 Dă frâu liber imaginației, răspunde curiozităților copilului cu care faci activități, citiți cu voce tare și experimentați împreună!

E timpul să dați START educației distractive! Cei mici vor fi extrem de încântați!

Proiectul Ora să ȘTIM este prezent în peste 250 de localități din România și Republica Moldova și este parte a inițiativei internaționale Volunteer Readers.

Perioada: Octombrie 2018 – prezent| Buget: 77,400 EUR | Parteneri: 250 de biblioteci publice din România și Republica Moldova | Cu susținerea: Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), Asociația OvidiuRo, Institutul Goethe București, Bookster

Finanțator: Deutsche Telekom Stiftung

Urmărește-ne pe

FACEBOOK!

Stiri

Târgul Național de Știi...

30-11-2023

Sâmbătă, 9 decembrie 2023, ...

Fundația Progress a primi...

16-10-2023

București, 16 octombrie 2023 ...

Fundația Progress deschid...

03-10-2023

București, 3 octombrie 2023 P...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress