mart.27

CODE Kids la IQ Digital Craiova

Categorii //Pazal, Proiecte, Stiri

În data de 28 martie, 4 cluburi CODE Kids, alături de reprezentanții Fundației Progress împărtășesc povestea CODE Kids la IQ DIGITAL Craiova!

Coderi și proiectele de robotică ale acestora, calificate la Târgul Național CODE KIDS 2023, cât și roboți construiți de Alumni CODE Kids, te invită în foaierul Teatrului Marin Sorescu pentru o experiență educațională unică.

Într-o eră a transformărilor tehnologice, CODE KIDS vine ca un răspuns la nevoia acută de educație adaptată noilor realități, punând accent pe accesul copiilor din mediul rural și urban mic la resurse de învățare esențiale. Prin programe de programare și robotică, proiectul nu doar îmbunătățește performanțele școlare, ci și pe cele de muncă în echipă.

„Dorim ca un număr cât mai mare din copiii României să poată beneficia de cluburi de programare și robotică gratuite, în special copiii ai căror părinți nu-și pot permite să plătească acest gen de educație tehnologică. Ne dorim ca un număr cât mai mare de biblioteci publice să ni se alăture, dar și școli sau ONG-uri care doresc să găzduiască această inițiativă. Cred cu tărie că noi ca națiune avem copii talentați, care au nevoie de potențarea acestor talente. Și cred că dacă le oferim șansa și credem în ei, copiii din rural pot face lucruri extraordinare.”, mărturisește Camelia Crișan, CEO Fundația Progress.

Află și tu mai multe din articolul de mai jos și din agenda evenimentului:

https://jurnaldecraiova.ro/code-kids-ajunge-pe-28-martie-la-iq-digital-in-craiova-camelia-crisan-asteptam-parintii-si-copiii-sa-vina-sa-ne-vada-in-foaierul-teatrului-marin-sorescu/

https://iqdigital.ro/craiova/#agenda

LATER EDIT: Vezi aici materialul video cu tot momentul CODE Kids din eveniment!

  • Tags:

Stiri

Luna iunie cu #Progress: l...

Luna iunie cu #Progress: l...

28-06-2024

Dr. Camelia Crișan, CEO al Fu...

Fundația Progress anunț...

Fundația Progress anunț...

20-06-2024

Fundația Progress a demarat ...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress