iul.15

Facilitează un Cerc de Învățare în Biblioteci!

Categorii //Fara Categorie

Cum a început proiectul Cercurile de Învățare în Biblioteci

Începe și tu un Cerc de Învățare, în biblioteca ta! Desoperă cum a pornit totul și află mai multe espre importanța învățării, chiar și după ce am depășit etapa școlară, citind White Paper „Oportunități Mediului Online pentru Educația Adulților”.

Ghidul Cercurilor de Învățare

De asemenea, am realizat un ghid pentru educarea adulților – care conține atât provocările întâlnite, cât și modurile în care pot fi depășite – bazat pe ultimele cercetări disponibile, pentru a fi utilizat de către bibliotecarii interesați de dezvoltarea abilităților sau de oportunități de evoluție personală, în contextual noilor servicii de bibliotecă.

Manualul Facilitatorului

Manualul facilitatorului a fost dezvoltat pentru a ajuta facilitatorii să înțeleagă modul în care oamenii și viitorii participanți dobândesc cunoștințe pe cont propriu, precum și modul în care oamenii învață unii de la ceilalți. Toate acestea pentru a instrui ulterior alți facilitatori, care vor conduce propriile cercuri de învățare. Acest manual vă va ghida la fiecare pas al procesului. Creează Cercuri de Învățare – Manual pentru Facilitatori este compus din patru părți.

Prima parte, care aduce conceptul cercurilor de învățare mai aproape printr-un curs complet. Prin finalizarea acestui curs, veți obține o mai bună înțelegere a conceptului de cercuri de învățare, precum și a metodologiei sale.

Partea a II-a a Manualului pentru Facilitatori este dedicată conceptului de învățare pe cont propriu.

Partea a III-a explorează modurile în care puteți facilita cel mai bine cercurile de învățare.

Partea a IV-a a Manualului pentru Facilitatori oferă sfaturi practice despre desfășurarea cercurilor de învățare în mediul online.   

Stiri

Târgul Național de Știi...

30-11-2023

Sâmbătă, 9 decembrie 2023, ...

Fundația Progress a primi...

16-10-2023

București, 16 octombrie 2023 ...

Fundația Progress deschid...

03-10-2023

București, 3 octombrie 2023 P...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress