iul.14

Pasul 1 – Abilități Tehnologice

Categorii //Fara Categorie

Ești pregătit pentru Cercurile de Învățare în Biblioteci?

În clipul de mai jos poți vedea de ce e important să știi care sunt abilitățile tale în ceea ce privește tehnologia. Vor fi câteva întrebări cu răspuns Da/ Nu și în funcție de răspunsurile tale poți vedea cțt de pregătit ești.

Urmărește clipul

Fă testul!

Poți face testul rapid, utilizând acest document:

Reflecții

Acum că ai terminat, pune-ți următoarele întrebări:

  • De ce ai oferit aceste răspunsuri?
  • Este ceva care are legătură cu valorile tale, cu lipsa de cunoștințe? Sau este vorba mai mult de experiențe anterioare neplăcute cu tehnologia?
  • Este cineva cu care te poți consulta, pentru a-ți clarifica temerile și disconfortul?

Așadar, ce abilități tehnologice ai?

Dacă ești un utilizator avid al internetului, telefonului sau laptopului, cu siguranță te vei descurca cu organziarea tehnologică a unui Cerc de Învățare în Biblioteci. Iar, dacă întâmpini dificultăți, nu uita că mereu poți consulta un prieten bibliotecar.

În ceea ce privește beneficiile internetului și a educației online, dă-i o șansă și vezi cum funcționează! Nu ezita nici să combini învățarea online cu cea tradițională – adică, împrumută o carte de la bibliotecă și citește mai multe despre lumea digitală!

Pasul 2


Sprijinul acordat de Comisia Europeană pentru elaborarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice  utilizare a informațiilor conținute în aceasta.

Această lucrare este licențiată sub licență internațională Creative Commons Atribuire 4.0: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Stiri

Căutăm Manager Comunicar...

Căutăm Manager Comunicar...

11-09-2023

Salut! Căutăm un nou coleg ...

Fundația Progress și BCR...

06-07-2023

București, 6 iulie 2023. Fund...

Membrii juriului au decis!...

05-07-2023

Energia verde se afla la loc d...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress