iul.15

Pasul 2 – Interes Vocațional

Categorii //Fara Categorie

Ești pregătit pentru Cercurile de Învățare în Biblioteci?

Pasul următor este să aruncăm o privire asurpa interesului tău vocațional. Pentru a face acest lucru, vom analiza 8 competențe principale și apoi le vom pune în contextul unui comportament sau unei cariere cu care pot fi asociate. Acest lucru te va ajuta să navighezi cu ușurință prin multitudinea de cursuri online și să le pui în legătură cu abilitățilenecesare pentru o anumită carieră sau cu lucrurile pe care ai vrut mereu să le descoperi, dar nu ai avut oportunitatea.

Urmărește clipul

Fă testul

Poți face testul rapid, utilizând acest document:

Reflecții

Câte răspunsuri afirmative ai pentru fiecare punct precizat? Doar numără răspunsurile de „Da” și vei vedea cât de inclinat ești către acel sector. Așadar, ești gata să parcurgi cursuri către lucrurile care te interesează cel mai mult?

Așadar, care e interesul tău vocațional?

Nu uita că testul de mai sus te ajută să înțelegi mai bine, fie domeniul în care activezi deja și dorești să te specializezi și mai departe, fie sectoarele în cadrul cărora ți-ar plăcea să înveți mai multe și să-ți lărgești orizontuld e cunoștințe. Aceste lucruri te vor ajuta să înțelegi mai bine ce îți place să faci și cum poți transforma asta într-o carieră!

Pasul 3


Sprijinul acordat de Comisia Europeană pentru elaborarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informațiilor conținute în aceasta.

Această lucrare este licențiată sub licență internațională Creative Commons Atribuire 4.0: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Stiri

Luna iunie cu #Progress: l...

Luna iunie cu #Progress: l...

28-06-2024

Dr. Camelia Crișan, CEO al Fu...

Fundația Progress anunț...

Fundația Progress anunț...

20-06-2024

Fundația Progress a demarat ...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress