ian.13

Acomodare emoțională pentru lucrătorii organizațiilor din societatea civilă

Categorii //Proiecte, Stiri

Cei care nu au stat nicio clipă pe gânduri și au sărit în ajutorul refugiaților ucraineni încă din primele zile ale atacului neprovocat al Rusiei sunt de fapt eroii zilelor noastre. Pentru ei am gândit un nou proiect – Acomodare emoțională pentru lucrătorii organizațiilor din societatea civilă.

Astfel, îi invităm pe toți activiștii implicați în comunitatea din Sighetu Marmației la un workshop cu specialiști în psihiatrie, pentru a-și dezvolta abilitățile de relaționare cu refugiații, fie ei adulți, sau copii.

Evenimentul are loc pe 19 ianuarie, între 8.00 și 16.30, la Hotelul Grădina Morii (str. Mihai Eminescu #97), Sighetu Marmației. RSVP la matei.stanciugelu@progressfoundation.ro / 0742 214 577. Vă așteptăm!

Acomodare emoțională pentru lucrătorii organizațiilor din societatea civilă este un proiect international care oferă sprijin psihologic de specialitate reprezentanților societății civile și instituțiilor care se află în prima linie a ajutorului umanitar acordat refugiaților, în contextual agresiunii militare a Rusiei asupra Ucrainei. Proiectul este dezvoltat de Fundația Progress (România), finanțat de Uniunea Europeană și Black Sea Trust for Regional Cooperation, un proiect German Marshall Fund of the United States implementat în România și Ucraina. Opiniile exprimate în această postare nu neprezintă în mod necesar poziția Uniunii Europene și a Black Sea Trust for Regional Cooperation.

  • Tags:

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

30-01-2024

Fundația Progress lansează u...

Proiectul GirlPower Networ...

Proiectul GirlPower Networ...

11-01-2024

Proiectul GirlPower Network ...

Cele mai frumoase momente ...

Cele mai frumoase momente ...

30-12-2023

La final de an, tuturor ne pla...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress