dec.19

Testimonial GirlPower Network: ”Un lucru important pe care l-am învățat este să fiu mai deschisă și să-mi exprim ideile și opiniile într-un mod clar și coerent.”

Categorii //GirlPowerNetwork

”Experiența minunată pe care am avut-o în cadrul activităților proiectului GirlPower Network – Rețeaua fetelor puternice din rural, implementat ȋn şcoala noastră de Fundaţia Progress, m-a învățat multe lucruri importante și m-a ajutat să-mi dezvolt abilități noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru această oportunitate și sunt hotărâtă să duc mai departe ceea ce am învățat și să aplic aceste cunoștințe și abilități în următoarele activităţi ale proiectului.

Unul dintre lucrurile importante pe care le-am învățat este importanța lucrului în echipă. În cadrul proiectului am lucrat alături de grupul Sȃnzienele și am învățat să-mi împart sarcinile, să lucrez într-un mod organizat și să comunic eficient cu fetele minunate din  echipă. Am învățat să le ascult opiniile și să încurajez dezbaterea și schimbul de idei. Aceste abilități vor fi cu siguranță utile în orice context, fie că este vorba de muncă în echipă, fie de viața personală.

De asemenea, am învățat să planific și să organizez lucrurile cu mai multă eficiență. Participarea la acest minunat proiect a necesitat o planificare și organizare riguroasă, astfel încât să putem atinge obiectivele pe care ni le-am propus. Aceste abilități mă vor ajută nu doar în munca de zi cu zi, ci și în viața personală, când trebuie să gestionez timpul și sarcinile pentru a-mi îndeplini obiectivele personale.

Un alt lucru important pe care l-am învățat este să fiu mai deschisă și să-mi exprim ideile și opiniile într-un mod clar și coerent. Participarea la proiect a necesitat prezentarea și susținerea ideilor proprii în fața echipei și a altor persoane din comunitatea locală, ceea ce m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de comunicare și să-mi exprim ideile într-un mod convingător. Aceste abilități vor fi cu siguranță utile în orice context, fie că este vorba de prezentarea unei idei la școală , activități extrașcolare sau într-un cerc social.

În concluzie, experiența minunată pe care am avut-o în cadrul activităților proiectului m-a ajutat să îmi dezvolt abilități noi și să învăț lucruri importante. Sunt hotărâtă să duc mai departe ceea ce am învățat și să aplic aceste cunoștințe și abilități în următoarea perioadă cȃnd acest proiect va continuă cu o altă grupă de fete. Sunt recunoscătoare doamnei bibliotecar Adriana Iliuţă pentru această oportunitate și le încurajez pe toate colegele  să profite de oportunitățile de dezvoltare personală  oferite de  Fundaţia Progress ȋn astfel de proiecte.

Mulțumesc tuturor pentru aportul adus la schimbarea mea.”

A.V., Clubul fetelor puternice Ștefan cel Mare (Sȃnzienele)

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă!
Active Citizens Fund – Romania

  • Tags:

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress