DE CE AI DONA?

Alegeți Impactul, Nu Efemerul: Susțineți Cauzele Care Contează

În vremuri de evenimente anuale cu reduceri, precum Black Friday sau alte campanii comerciale, vă invităm să alegeți o contribuție cu adevărat valoroasă: donați pentru cauze caritabile. Contribuind la Progress Foundation, vă transformați banii din achiziții trecătoare în schimbări pozitive și durabile în comunitate. Prin donația dumneavoastră, susțineți educația, incluziunea și dezvoltarea comunitară, având un impact direct asupra vieților celor marginalizați. Alegeți să creați o diferență reală, nu doar să acumulați obiecte.

CINE SUNTEM NOI?

Fundația Progress

Suntem o organizație neguvernamentală înființată în anul 1996 ce pilotează inițiative locale în domeniul educației/formării, (e-)incluziunii și dezvoltării comunitare pe care le scalează apoi, la nivel național, drept bune practici, inovatoare și de impact, folosind bibliotecile publice ca hub-uri (puncte focale) de învățare pe tot parcursul vieții și centre de inovație socială pentru a ajunge la orice grup social, în special la cele marginale.

Vrei să ajuți?

Poți dona pentru copiii și tinerii care fac educație digitală și care contribuie la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

9,500,000

healthy meals & snacks provided last year

510,000

healthy meals & snacks provided last year

9,500,000

healthy meals & snacks provided last year

1. Donație în cont folosind cardul

Vă rugăm să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a face o donație astăzi. Donația dvs. va sprijini un copil aflat în dificultate.

25 RON

înseamnă un meniu la KFC

50 RON

înseamnă o pereche de papuci

75 RON

înseamnă un ghiozdan complet echipat

100 RON

înseamnă o masă bună pentru 10 copii

2. Donație în cont prin transfer bancar

Poți dona pentru copiii și tinerii care fac educație digitală și care contribuie la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

3. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Viitorul începe cu tine! Fie că ești pasionat de tehnologie, biblioteci publice, dezvoltarea comunităților rurale, educație sau ești pur și simplu un cetățean activ, hai alături de noi pe drumul către progres! Completează formularul și redirecționează gratuit 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Progress. Nu te costă nimic! Decide acum unde vrei să ajungă banii, care vor merge automat către stat, dacă nu-ți exprimi interesul față de un ONG.

4. Cumpără roboței și componente tehnice

Dacă achiziționezi echipamente tehnice poți întări efortul nostru de a sprijini comunitatea de copii care deprind bazele programării și roboticii în cluburile CODE Kids, deschise în mediul rural și orașele mici din România.

"Iubesc copiii pe care îi servim, iar atunci când dragostea este motivația, nu există lucruri care să nu poată fi realizate."

Carlos Catană / Coordonator Tehnic /

Fundația Progress