nov.06

Spațiu de lucru pentru actorii schimbării: Hub-ul Cetățeniei Active, deschis la Biblioteca Națională a României

Categorii //Stiri

Luni, 2 Noiembrie 2015, la Biblioteca Națională a României, Fundația Progress a inaugurat “Hub-ul Cetățeniei Active” în prezența a peste 90 cetățeni, reprezentanți și formatori de opinie din sectorul ONG, angajați din instituții publice, dar și personalități din mediul academic și politic.

Amenajat de către Omienouă Studio (designer Ana Dumitrescu) și voluntarii din proiectul “Al Treilea Spațiu”, “Hub-ul Cetățeniei Active” este deschis oricărui actor social (cetățean, grup informal, ONG, instituție publică, întreprindere socială) ce are nevoie de un mediu potrivit pentru întâlniri de lucru, dialog/dezbatere și colaborare în scopul dezvoltării inițiativelor civice, a proiectelor comunitare și a alternativelor la actualul sistem.

Aflat în incinta Bibliotecii Naționale a României (Corp B, Mezanin) și administrat de Fundația Progress, spatiul Hub-ului are un design prietenos, este mobilat neconvențional, conectat la Wifi si dotat cu materiale suport pentru facilitare grafică (panouri cu suprafață tip whiteboard, chiar și un perete întreg de folosit ca tablă de scris).

Pe lângă avantajul de a se afla într-un spațiu public neutru, fără parti-pris-uri, Hub-ul este și foarte ușor de folosit. Click aici pentru detalii.

“Hub-ul Cetățeniei Active” a fost amenajat prin proiectul www.al-treilea-spatiu.ro, cu sprijinul financiar acordat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, prin Granturile SEE 2009-2014, Programul Fond ONG România.

Stiri

CERCETARE: Percepția faț...

CERCETARE: Percepția faț...

28-02-2024

La sfârșitul anului trecut, ...

Redirecționează 3,5% că...

Redirecționează 3,5% că...

23-02-2024

Dacă tu ești un dreamer, noi...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

30-01-2024

Fundația Progress lansează u...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress