feb.23

Redirecționează 3,5% către Fundația Progress pentru educația copiilor din mediul rural

Categorii //Proiecte, Stiri

Dacă tu ești un dreamer, noi suntem un doer! Sprijină și tu cauza noastră și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit aferent anului 2023: https://redirectioneaza.ro/fundatia-progress

Ajută copiii din mediul rural și urban mic să aibă acces la programe de educație menite să îi ajute să facă față mai ușor provocărilor viitoare. DE CE să redirecționezi 3,5% către Fundația Progress? Deși avem mai multe, îți dăm aici doar 5 motive să o faci:

1. Totul se face online și durează maxim 3 minute, cu tot cu semnătura ta, pe linkul de mai jos.

2. Avem 227 cluburi active CODE Kids pe parcursul anului 2023 prezente în 40 județe din România și un număr total de copii trecuți prin program de la început de aproximativ 10.000.

3. CODE Kids a luat Premiul 3 la Gala Societății Civile 2023, categoria Educație și Învățământ și este cea mai mare inițiativă STEM la nivel național, exemplu de bune practici.

4. Proiectele dedicate fetelor puternice și neînfricate derulate până acum au avut ca scop să  educe, să crească nivelul de capacitare și să dezvolte intelectual adolescentele din mediul rural, pentru ca ele să facă față mai bine provocărilor aduse de viitor.

5. Am avut peste 680 de fete din 62 de localitati distincte (comune si orase mici) iar temele abordate au fost: educație pentru sănătate, căutarea identității, anxietate, comunicare asertivă, bullying, discriminare, cetățenie activă și altele.

Credem cu toată tăria în unitatea și coerența procesului de educație, de aceea în fiecare an ne propunem să atingem cât mai multe comunități din toată țara. Fii alături de noi și susține proiectele derulate de Fundația Progress. We are Dreamers & Doer United!

Redirecționează și TU acum 3,5% pentru educația copiilor din mediul rural!

  • Tags:

Stiri

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Raport Anual 2023: Gratitu...

Raport Anual 2023: Gratitu...

25-03-2024

”Anul 2023 a fost unul memor...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress