ian.12

Proiectul CODE Kids premiat la Gala Dezvoltării Durabile 2021!

Categorii //Stiri

Noul an abia a sosit, dar știm cu siguranță că 2022 este momentul în care pasiunea pentru tehnologie a copiilor din mediul rural și mic urban va străluci.

Efortul despus de bibliotecari împreună cu ceilalți coordonatori ai cluburilor de programare, spriinul oferit de parteneri și suporteri, implicarea părinților și curajul tinerilor programatori de a-și rescrie viitorul cu ajutorul educației IT sunt elementele care au contribuit la nominalizarea și câștigarea unui premiu în cadrul Galei Dezvoltării Durabile.

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă (DDD) din cadrul Secretariatului General al Guvernului a căutat campionii dezvoltării durabile în domeniul educației și în anul 2021. În cadrul acestei ediții a competiției naționale adresate organizațiilor, proiectul CODE Kids a reușit să câștige mențiunea la categoria Digital, care servește ca o dovadă a faptului că, împreună, ajutăm tinerii programatori să schimbe lumea linie cu linie.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și că i-ați susținut pe cei 3500 de copii care învață programare, atât în cele 150 de biblioteci din sate și orașe mici din România, cât și în cluburile de coding din Republica Moldova! Împreună programăm viitorul comunităților!

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

30-01-2024

Fundația Progress lansează u...

Proiectul GirlPower Networ...

Proiectul GirlPower Networ...

11-01-2024

Proiectul GirlPower Network ...

Cele mai frumoase momente ...

Cele mai frumoase momente ...

30-12-2023

La final de an, tuturor ne pla...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress