Programul „Ucenic electrician” al companiei Distribuție Oltenia este dedicat sprijinirii și dezvoltării viitoarelor talente în domeniul energetic, prin parteneriatul cu școlile profesionale din Oltenia. Acesta urmărește să pregătească o nouă generație de electricieni, accentuând dezvoltarea durabilă și integrarea în cultura organizațională a companiei. Proiectul pentru anul școlar 2023-2024 are ca obiective principale creșterea competențelor practice ale elevilor, stimularea succesului academic, îmbunătățirea cunoștințelor despre cerințele și specificul industriei energetice, precum și dezvoltarea abilităților sociale și interpersonale esențiale pentru piața muncii.

Activitățile programului includ acordarea de burse de merit, realizarea a 64 de ateliere de dezvoltare personală, și organizarea de webinarii și evenimente interacțive, cum ar fi „Circuitul de idei” și sesiuni lunare cu teme practice în domeniul energetic. Toate acestea sunt gândite pentru a furniza elevilor o experiență educațională completă și a le asigura o mai bună pregătire pentru viitoarele provocări profesionale.

  • Nominalizare de către Juriul Romanian PR Award 2023 la cea de-a XXI-a ediție a competiției pentru proiectul Fete Neînfricate.

103

localități

31

județe

1600

cursanți copii

1200

cursanți adulți

Progress Foundation