dec.12

Prezentarea proiectului GirlPower Network și a impactului său asupra beneficiarelor și a comunităților lor

Categorii //GirlPowerNetwork

Desfășurat în perioada ianuarie 2022 – ianuarie 2024, proiectul GirlPower Network – Rețeaua fetelor puternice din rural a avut ca scop capacitarea si sporirea competențele sociale a 500 de pre-adolescente și adolescente din 50 de comunități rurale din România.

Prin acest proiect, Fundația Progress și-a propus să educe, să crească nivelul de capacitare și să dezvolte intelectual fetele din mediul rural, pentru ca ele să facă față mai bine provocărilor aduse de viitor. Ideea a venit de la o cercetare realizată de dr. Camelia Crișan, CEO și cercetător la Fundația Progress, pe un lot de conveniență având peste 100 de respondente, care a arătat că adolescentele sunt victime ale violenței verbale în proporție de 53%, sunt frecvent jignite sau disprețuite 39% dintre ele, iar 47% se gândesc cu îngrijorare la viitorul lor.

Astfel, ne-am dorit să creștem starea de bine comunitară prin reducerea gradului de violență fizică și verbală la adresa fetelor, să formăm atitudini și comportamente civice și de participare în societate pentru adolescente și tinere din mediul rural din România, pentru ca ele să devină actori implicați în deciziile care le privesc.
Vizionează și tu materialul video de prezentare a proiectului nostru aflat acum spre final pentru a vedea care este impactul său asupra beneficiarelor și a comunităților acestora.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă!
Active Citizens Fund – Romania

  • Tags:

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress