oct.05

Parteneriatele inovative se întâmplă prin Growing Active Citizens HUBs

Categorii //Stiri

Te-ai întrebat vreodată cum ai putea schimba în bine viitorul comunităților locale? Inovația nu se întâmplă cât ai clipi. Este un proces care necesită timp și efort, implicare activă în procesul democratic, realizare de partneriate locale și regionale și, mai ales, dorința de a produce o schimbare.

Growing Active Citizens HUBs este un proiect care contribuie la consolidarea rețelei regionale care are scopul de a ajuta comunitățile locale să se dezvolte, prin crearea și încurajarea parteneriatelor dintre bibliotecile publice și ONG-uri sau asociații.

Partenerii regionali din Armenia, Republica Moldova, România și Ucraina au dat startul deja unui plan ce are în vedere transformarea bibliotecilor publice în hub-uri, unde cetățenii se pot implica activ în viața comunității locale și chiar pot contribui la dezvoltarea acesteia.


Growing Active Citizens HUBs este un proiect finanțat de Uniunea Europeană și de Black Sea Trust for Regional Cooperation, un proiect al German Marshall Fund of the United States. Opiniile exprimate în acest material nu reprezintă în mod necesar cele ale U. E, Black Sea Trust for Regional Cooperation sau ale partenerilor.

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress