E musai sa-ti spunem...

oct.05

Parteneriatele inovative se întâmplă prin Growing Active Citizens HUBs

Categorii //Stiri

Te-ai întrebat vreodată cum ai putea schimba în bine viitorul comunităților locale? Inovația nu se întâmplă cât ai clipi. Este un proces care necesită timp și efort, implicare activă în procesul democratic, realizare de partneriate locale și regionale și, mai ales, dorința de a produce o schimbare.

Growing Active Citizens HUBs este un proiect care contribuie la consolidarea rețelei regionale care are scopul de a ajuta comunitățile locale să se dezvolte, prin crearea și încurajarea parteneriatelor dintre bibliotecile publice și ONG-uri sau asociații.

Partenerii regionali din Armenia, Republica Moldova, România și Ucraina au dat startul deja unui plan ce are în vedere transformarea bibliotecilor publice în hub-uri, unde cetățenii se pot implica activ în viața comunității locale și chiar pot contribui la dezvoltarea acesteia.


Growing Active Citizens HUBs este un proiect finanțat de Uniunea Europeană și de Black Sea Trust for Regional Cooperation, un proiect al German Marshall Fund of the United States. Opiniile exprimate în acest material nu reprezintă în mod necesar cele ale U. E, Black Sea Trust for Regional Cooperation sau ale partenerilor.

Stiri

GRATUIT: REDIRECȚIONEAZĂ...

15-11-2021

Dacă ești o societate comerc...

CODE KIDS FEST REVINE! TRI...

CODE KIDS FEST REVINE! TRI...

04-11-2021

Cea de-a doua ediție a Târgu...

Wiki Loves România, iar t...

Wiki Loves România, iar t...

21-10-2021

Participă la Wiki Loves Roman...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro