ian.27

Ora să ȘTIM

Categorii //Proiecte

Ora să ȘTIM este o inițiativă națională care are drept obiectiv stimularea interesului copiilor din mediul rural pentru lectură și alte subiecte din aria ȘTIM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică). Proiectul este implementat cu ajutorul bibliotecarilor din bibliotecile publice aflate în zonele rurale din România și Republica Moldova. Aceștia susțin ateliere Ora să ȘTIM în mod periodic pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. În timpul atelierelor, copiii ascultă fascinați povești interactive și realizează mici experimente din domeniul ȘTIM.

Proiectul Ora să ȘTIM este prezent în peste 250 de localități din România și Republica Moldova, majoritatea din zone rurale, și este parte a inițiativei internaționale Volunteer Readers.

Perioada: Octombrie 2018- Iunie 2020| Buget: 77,400 EUR  | Parteneri: 250 de biblioteci publice din România și Republica Moldova | Cu susținerea: Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM)Asociația OvidiuRoInstitutul Goethe BucureștiBookster | Finantator: Deutsche Telekom Stiftung Detalii

  • Tags:

Stiri

Luna iunie cu #Progress: l...

Luna iunie cu #Progress: l...

28-06-2024

Dr. Camelia Crișan, CEO al Fu...

Fundația Progress anunț...

Fundația Progress anunț...

20-06-2024

Fundația Progress a demarat ...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress