mai14

HR Steps – Iaşi

Categorii //Proiecte, Stiri

Cu ocazia HR Steps, organizat la Iași în data de 24 aprilie, colegul nostru, Ovidiu Ana, a susținut o prezentare cu titlul „Design thinking pentru inovația organizațională”.

Pornind de la experiența acumulată în cadrul proiectului „NewLib- New Challenges for Public Libraries”, a proiectelor de consultanță pe care le-am dezvoltat în bibliotecile județene din România și a cercetărilor realizate, am prezentat specialiștilor de resurse umane și dezvoltare organizațională din zona business diverse metode prin care pot inova serviciile și produsele lor folosind metodologia de design thinking.

Impactul prezentării a fost unul ridicat.  Participanţii au fost impresionați de modul în care metodologia a funcționat în bibliotecile publice și de faptul că bibliotecile publice se dezvoltă folosind metodologii de ultimă generație.

În final, avem o proiecție în viitor: în bibliotecile publice din țările nordice se întâmplă ca reprezentanţii companiilor să vină la bibliotecă pentru a cere consultanță. Pentru a ajunge aici, nu ne mai rămâne decât să inovăm și să ne dezvoltăm pentru a fi vizibili pentru acel segment de populație care nu mai ajunge la bibliotecă.

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

30-01-2024

Fundația Progress lansează u...

Proiectul GirlPower Networ...

Proiectul GirlPower Networ...

11-01-2024

Proiectul GirlPower Network ...

Cele mai frumoase momente ...

Cele mai frumoase momente ...

30-12-2023

La final de an, tuturor ne pla...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress