E musai sa-ti spunem...

dec.22

Harta „Bistrita mea, secretul meu”

Categorii //Proiecte, Stiri

Bistrita mea, secretul meu, proiect castigator in cadrul competitiei Casa Ema vrea sa te miste, a fost implementat de Fundatia Progress in perioada Iunie-Noiembrie 2014. Scopul proiectului a fost crearea colaborativa a unei harti subiective a orasului prin colectarea de selfie-uri realizate de bistriteni in locuri de care-i leaga o amintire deosebita.

Rezultatul? Click aici pentru a-l vedea! 🙂

Harta subiectiva a orasului Bistrita este abia la inceput si inca in constructie. Ajuta-ne si tu sa aratam latura nevazuta dar plina de povesti a orasului! Cum? E foarte simplu:

  • Fa-ti o fotografie (selfie sau fotografie cu cei dragi tie) in acel loc din oras de care te leaga o amintire deosebita;
  • Trimite-ne fotografia prin email la adresa: contact@progressfoundation.ro si noi o vom publica pe harta.

Nu uita sa ne spui care e povestea din spatele fotografiei, ce amintire te leaga de locul respectiv. Hai sa realizam impreuna harta subiectiva a Bistritei de care suntem cu totii atasati, nu doar prin certificat de nastere, ci pentru ca aici au si au avut loc unele dintre cele mai emotionante, interesante si entuziasmante evenimente ale copilariei, adolescentei sau maturitatii noastre.

Stiri

JOB: Căutăm Coordonator ...

26-05-2021

Fundația Progress caută pent...

Elevii de liceu își dezv...

12-05-2021

Proiectul Ucenic Electrician, ...

GDPR Fundația Progress &#...

GDPR Fundația Progress &#...

28-04-2021

Ne bucură fiecare colaborare,...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro