feb.17

Fii povestitor digital, simte starea de bine!

Categorii //Stiri

Lucrezi într-o corporație? Diferențiază-te! Fundația Progress te invită la un workshop pentru crearea competențelor de Digital Storyteller!

Te așteptăm în după amiaza zilei de 26 februarie și în prima parte a zilei de 27 februarie să-ți spui povestea în format digital.

Până la finalul workshop-ului vei realiza propria poveste digitală despre viața în corporație – cu bune și rele, cu râsete și frustrări, cu umor și autenticitate – și o vei prezenta într-o ceremonie demnă de Oscar. Dar mai presus de faimă și glorie, acest curs îți va permite să fii un lider care-i inspiră pe alții, care își folosește propria experiență pentru a-i ajuta pe alții să dea sens întâmplărilor de la job și să arate cum transformarea noastră nu ține de epifanii epopeice ci de mici întâmplări care dau autenticitate și sens vieții.

Workshop-ul este gratuit și se va desfășura la Biblioteca Națională a României – Hub-ul Cetățeniei Active, vineri 26 februarie începând cu ora 15.30 – 18.30 și sâmbătă 27 februarie de la 10.30 la 15.30.

Pentru a te înscrie trebuie să trimiți un email la adresa: daniel.vioreanu@progressfoundation.ro până la data de 23 februarie, orele 13.00.

Fundația Progress asigură pauzele de cafea și prânz, formatorii și materialele de training, iar contribuția care e necesară din partea participanților este de a veni cu propriul laptop, cu o doză mare de entuziasm, motivație și povești fantastice de spus mai departe.

Află mai multe: office@progressfoundation.ro

Stiri

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Raport Anual 2023: Gratitu...

Raport Anual 2023: Gratitu...

25-03-2024

”Anul 2023 a fost unul memor...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress