iun.03

Ești gata de Occupy Library 2022?

Categorii //News

Salvează data: iunie 2022! Te invităm la București pentru a doua ediție a conferinței internaționale pentru bibliotecari, Occupy Library – The E+Libraries Extravaganza!

Pentru că bibliotecile au un rol important în drumul nostru către o lume sustenabilă, următoarea ediție a conferinței se va afla sub semnul E+Libraries. Acest „E+” face referire la un mod ECOLOGIC/ sustenabil de a ne trăi viața, consumând mai puțin și împărtășind mai mult. Bibliotecile sunt organizații de bază în ceea ce privește structurarea și responsabilizarea societății, nu numai prin faptul că ele susțin educația comunităților, ci și pentru că po reprezenta centre de testare a noilor modele inovative, economice și tehnologice.

În 2022, te așteptăm la Occupy Library pentru a discuta subiecte precum: mediul înconjurător, conectare, empatie, divertisment, economie, susținere a comunităților și egalitate. Toate acestea cuprinse sub conceptul E+Libraries Extravaganza!

Hai alături de noi și descoperă mai multe despre economia circulară și dezvoltarea durabilă a comunităților prin intermediul bibliotecilor publice!

Descoperă mai multe pe: www.occupylibrary.net

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

30-01-2024

Fundația Progress lansează u...

Proiectul GirlPower Networ...

Proiectul GirlPower Networ...

11-01-2024

Proiectul GirlPower Network ...

Cele mai frumoase momente ...

Cele mai frumoase momente ...

30-12-2023

La final de an, tuturor ne pla...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress