feb.15

Cunoaște echipa Progress Foundation – Diana Vintilă, noua noastră colegă!

Categorii //Stiri

Dragi parteneri, colaboratori, coderi și ucenici,

Ne face mare plăcere să v-o prezentăm pe noua noastră colegă, Diana Vintilă. Diana este licențiată în Relații Economice Internaționale – specializarea Organizații Mondiale și Diplomație (Facultatea de REI, ASE București) și absolventă a Facultății de Filosofie (la Universitatea București), având și studii postuniversitare de prognoză. Diana și-a început cariera profesională ca preparator și apoi asistent universitar, în domeniul managementului general și al managementului resurselor umane, fiind în paralel cercetător, cu focus în domeniul e-learning (la Institulul de Economie Mondială al Academiei Române).

A lucrat în continuare în domeniul sprijinirii elaborării strategiei educaționale din fonduri UE și apoi în evaluarea și coordonarea implementării proiectelor cofinanțate de Uniunea Europeană pentru Ministerul Educației și Cercetării. Aceasta a activat și în sectorul non-guvernamental și IMM, unde a fost implicată în numeroase proiecte cofinanțate nerambursabil, atât din din fonduri structurale europene, cât și internaționale, destinate sprijinirii tinerilor (elevi și studenți), dar și pentru formarea profesională a unor categorii de persoane, în principal vulnerabile, cu accent pe noile tehnologii sustenabile. Diana a contribuit cu input-uri, în calitate de specialist, la viitoarea Politică de Cercetare.

La Fundația Progress Diana va fi Manager al proiectului Ucenic Electrician și va coordona relațiile cu partenerii și finanțatorii externi ai proiectelor Fundației Progress, inclusiv CODE Kids România, atât din domeniul non-profit, cât și din domeniul business.

O găsiți pe Diana la un click distanță pe: diana.vintila@progressfoundation.ro

Îi urăm Dianei un călduros BUN VENIT în echipă! Avem certitudinea că experiența și competența Dianei vor contribui la eficiența și dezvoltarea programelor noastre. Iar, cu această ocazie îi mulțumim lui Robert Pelin pentru activitatea sa alături de noi și îi urăm mult succes în proiectele lui viitoare!

Stiri

Târgul Național de Știi...

30-11-2023

Sâmbătă, 9 decembrie 2023, ...

Fundația Progress a primi...

16-10-2023

București, 16 octombrie 2023 ...

Fundația Progress deschid...

03-10-2023

București, 3 octombrie 2023 P...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress