Proiecte

dec.15

Conferința OCCUPY LIBRARY

Categorii //Proiecte

Conferința online Occupy Library 2020 a reunit ideile inovatoare care sunt puse în aplicare în bibliotecile din regiunile Europei Centrale, de Est, Marea Neagră, Caucaz și regiunile Caspice. Conferința, aflată la prima ediție, a oferit un spațiu virtual pentru schimbul de bune practici și susținerea celor mai bune modalități de implicare a bibliotecilor în comunitățile lor.

Principalele teme ale ediției au fost: Deservirea comunităților în perioade de criză; Parteneriate pentru democrații puternice; Cetățenie activă în format analogic și digital; Tendințe tehnologice emergente pentru abilitarea comunităților; Spații publice și implicare în comunitate.

Cei 95 de speakeri din 25 de țări au oferit celor 783 de participanți exemple și idei inovatoare prin care bibliotecile publice susțin dezvoltarea comunităților lor.
Mai multe informații aici: https://occupylibrary.net/

Perioada: 22-25 Septembrie 2020|Parteneri: IFLA, Goethe Institut, Next Library, Aarhus Public Libraries, Ashoka România, Biblioteca Națională a României, ANBPR, Eifl, FRSI, P2PU,  Public Libraries 2030, Wikimedians of Romania and Moldova User Group | Sponsori: Qulto, Solus | Buget: inclus în Occupy Library Innovators HUB Detalii

Stiri

Wiki Loves România, iar t...

Wiki Loves România, iar t...

21-10-2021

Participă la Wiki Loves Roman...

Programul ”CODE Kids –...

07-10-2021

Programul ”CODE Kids – Cop...

Parteneriatele inovative s...

Parteneriatele inovative s...

05-10-2021

Te-ai întrebat vreodată cum ...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro