iul.07

Concurs National de Povestiri Digitale

Categorii //Stiri

Update, 22.12.2015: In urma jurizarii Concursului National de Povestiri Digitale, au castigat la egalitate de puncte povestirile inscrise in concurs de catre Loredana Stanciu („Prietenul meu Jack”) si de catre Marilena Chirita („Bringing the World Toghether”).  Locul trei nu s-a acordat iar fiecare dintre castigatori va primi cate un premiu in valoare de 300 de lei.


 

In cadrul proiectului Silver Stories, Fundatia Progress mai poate derula activitati pana in septembrie 2015 si deoarece ne dorim sa amplificam impactul povestirilor digitale in Romania, avem o noua propunere pentru voi, care vine cu o valoare adaugata pentru activitatile pe care le-ati facut deja impreuna cu participantii la cursurile voastre.

Asa ca astazi, 20 august 2015, relansam Concursul National de Povestiri Digitale! Acest concurs este deschis bibliotecilor publice din toate judetele, inclusiv pentru cele care nu au participat in proiectul Silver Stories si isi propune sa premieze cele mai bune povestiri digitale cu/despre persoane din grupuri vulnerabile (ex. persoane in varsta, copii abandonati, persoane cu handicap, etc.) sau persoane care lucreaza in domeniul medical sau cu grupuri vulnerabile (doctori, salvatori SMURD, asistente medicale, asistenti sociali etc.).

Fiecare bibliotecar trainer poate sa participe in concurs cu maximum 2 povestiri digitale. Premiile pe care Fundatia Progress le ofera sunt: locul I – 300 lei, locul II – 200 lei – si locul III – 100 lei.

Concursul este deschis si celor care nu au participat in proiectul Silver Stories (Povestiri de argint), iar Fundatia Progress va oferi sesiuni Skype de formare acelora care doresc sa integreze si utilizeze tehnici si metode noi in crearea povestirilor.

Povestirile digitale candidate vor fi incarcate pe www.youtube.com, iar bibliotecarii traineri vor trimite link-ul catre acestea la adresa de e-mail office@progressfoundation.ro . Astfel, asteptam propunerile voastre pana pe data de 6 Septembrie 2015, ora 24:00.

Povestirile pe care le primim pana la data limita vor fi evaluate de un juriu compus din: Eugenia Muresan – Medic rezident UPU (Cluj Napoca), Conf. univ. dr. Dumitru Bortun (SNSPA, Bucuresti) si Prof univ. dr. Ana Adi (Universitatea Quadriga, Berlin).

Povestirile digitale cele mai bune vor fi anuntate si premiate in data de 10 septembrie 2015.

Mult succes!

Stiri

Luna iunie cu #Progress: l...

Luna iunie cu #Progress: l...

28-06-2024

Dr. Camelia Crișan, CEO al Fu...

Fundația Progress anunț...

Fundația Progress anunț...

20-06-2024

Fundația Progress a demarat ...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress