aug.22

Code Kids apare pe IFLA Library Map of the World

Categorii //Stiri

Code Kids apare pe IFLA Library Map of the World https://librarymap.ifla.org/stories/sdg/0/Country/Romania lansată luni 21 august în cadrul Congresului mondial al bibliotecilor de la Vroclaw. În această secțiune apărem alături de o altă poveste de succes din România și ne mândrim că am făcut parte și din echipa Irex România, cea care a implementat respectiva inițiativă.

Rolul acestei hărți a inițiativelor de impact din biblioteci are rolul de a crea un tablou al bibliotecilor din lume cu informații despre acestea și despre activitățile desfășurate.

Mai mult, această hartă va oferi acces la acele povești inspiraționale care contribuie la atingerea obiectivelor de dezvoltare sustenabilă a Națiunilor Unite – United Nations Sustainable Development Goals (SDGs), demonstrând astfel capacitatea bibliotecilor de a răspunde nevoilor de dezvoltare locală.

Pentru a realizarea acestei hărți IFLA colaborează cu asociații ale bibliotecilor, biblioteci și alte instituții din lume, care au furnizat date și statistici privind nivelurile de performanță ale bibliotecilor.

Stiri

Luna iunie cu #Progress: l...

Luna iunie cu #Progress: l...

28-06-2024

Dr. Camelia Crișan, CEO al Fu...

Fundația Progress anunț...

Fundația Progress anunț...

20-06-2024

Fundația Progress a demarat ...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress