DespreProiecte

dec.15

Cum lucrăm

Categorii //DespreProiecte

În centrul abordării noastre privind dezvoltarea stau bibliotecile județene/locale ca hub-uri (puncte focale) de învățare pe tot parcursul vieții și centre de conectare comunitară a diferitelor grupuri sociale, în special a celor marginale.

dec.15

Ce facem

Categorii //DespreProiecte

În cei 18 ani de activitate, Fundația Progress a implementat și continuă să implementeze proiecte (locale și nationale) axate pe consolidarea capacității locale, cetățenie activă, alfabetizarea digitală și inovarea socială, ajutând grupurile vulnerabile (romii, tineri marginalizați, femei, persoane în vârstă etc.) să-și dezvolte noi competențe și să devină active în propriile comunități.

dec.15

Viziune

Categorii //DespreProiecte

Viziunea Fundației Progress este că „small is beautiful” (ro.: „frumusețea stă în lucruri mici”), ceea ce înseamnă că activitățile sau intervențiile punctuale pot avea un mare impact asupra oamenilor și a comunităților. De aceea motto-ul programelor fundației este: „Small steps, giant leaps!” (ro.: „Prin pași mici, salturi uriașe”).

dec.15

Cine suntem

Categorii //DespreProiecte

Fundația Progress este o organizație neguvernamentală ce pilotează inițiative locale în domeniul educației/formării, (e-)incluziunii și dezvoltării comunitare pe care le scalează apoi, la nivel național, drept bune practici, inovatoare și de impact.

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Ziua Națională a Educaț...

Ziua Națională a Educaț...

11-04-2024

BCR, prin Școala de Bani, cel...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

CODE Kids la IQ Digital Cr...

27-03-2024

În data de 28 martie, 4 clubu...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress