feb.24

Biblioteca la feminin – Cum cresc bibliotecile fete puternice?

Categorii //Stiri

Fundația Progress te invită la evenimentul online ”Biblioteca la feminin”, luni, pe 28 februarie, între orele 14:00 și 16:00, prilej cu care va fi lansat oficial proiectul GirlPower Network – Rețeaua fetelor puternice din rural.

Înregistrarea pe platformă se va face accesând link-ul: https://hopin.com/events/biblioteca-la-feminin/

Milităm pentru creșterea unor fete puternice care să fie pregătite să dea piept cu provocările viitorului, mai ales în mediul rural! Pentru a ne îndeplini acest obiectiv ne-am propus să le prezentăm adolescentelor modele de prezențe feminine care să le inspire!

„Biblioteca la feminin” este un eveniment prin care celebrăm femeia remarcabilă și autentică, la care te invităm să participi.

Vom aduce pe scena virtuală numele unor femei puternice care pot fi modele pentru generația feminină tânără și tematici de actualitate privind integrarea adolescentelor în societate și creșterea capacității acestora.

Cu acest prilej va fi lansat oficial proiectul GirlPower Network – Rețeaua fetelor puternice din rural, derulat de Fundația Progress cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Scopul proiectului este acela de a capacita si de a spori competențele sociale a 500 de pre-adolescente și adolescente din 50 de comunități rurale din România. Mesajele cheie ale proiectului sunt legate de educația pentru drepturi civice și drepturile pe care fetele din mediul rural le au pe teritoriul țării noastre.

Perioada de implementare: ianuarie 2022 – decembrie 2023.

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens, #EEANorwayGrants #feteputernicerural #FundatiaProgress #prinpasimicisalturiuriase

Stiri

Târgul Național de Știi...

30-11-2023

Sâmbătă, 9 decembrie 2023, ...

Fundația Progress a primi...

16-10-2023

București, 16 octombrie 2023 ...

Fundația Progress deschid...

03-10-2023

București, 3 octombrie 2023 P...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress