mai14

Aventura CicloBiblio continuă și în 2018

Categorii //Stiri

 

Conceptul de (ne)conferință profesională pe 2 roți este unul cunoscut de bibliotecarii din întreaga lumea. Evenimentele de tipul Cycling for Libraries  sau Cyclo-biblio au deja vechime atât în Europa cât și în America de Nord. Începând de anul trecut bibliotecarii din România și colegii din Republica Moldova au posibilitatea să se urce pe biciclete și să pedaleze alături de colegi din țară și de susținători ai bibliotecilor în turul CicloBiblio.  În fiecare an urmând un traseu bine ales, pedală lângă pedală, participanții vizitează biblioteci și puncte de atracție turistică și învăța activ ce presupune efortul comun și adaptarea la nou.

Anul trecut, Laszlo Kiss (bibliotecar Liceul Teoretic “Mikes Kelemen”, Sf. Gheorghe) și Claudia Șerbănuță (Specialist biblioteci în cadrul Fundației Progress) împreună cu echipa de organizare au propus pentru CicloBiblio 2017 un traseu al bisericilor fortificate transilvănene (Brașov- Sf. Gheorghe-Sighișoara- Sibiu). Anul acesta, în perioada 14-19 august, sunteți invitați să pedalați alături de colegi din țară și străinătate pe urmele argonauților în zona Dobrogei.

Pentru informații în legătură cu acest tur și  detalii  de participare urmăriți pagina de Facebook CicloBiblio Romania.

Stiri

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

30-01-2024

Fundația Progress lansează u...

Proiectul GirlPower Networ...

Proiectul GirlPower Networ...

11-01-2024

Proiectul GirlPower Network ...

Cele mai frumoase momente ...

Cele mai frumoase momente ...

30-12-2023

La final de an, tuturor ne pla...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress