nov.27

7 orase sunt pregatite pentru implementarea proiectului #AlTreileaSpatiu

Categorii //Proiecte, Stiri

In a doua jumatate a lunii Noiembrie si inceputul lunii Decembrie, proiectul Al Treilea Spatiu al Cetateniei Active a fost lansat oficial si in Suceava (26 Noiembrie), Constanta (28 Noiembrie), Cluj-Napoca (2 Decembrie), Deva (4 Decembrie) si Targu-Jiu (5 Decembrie). Astfel, cercul este complet (proiectul a fost deja lansat in Bucuresti – 25 Iulie – si in Brasov – 23 Octombrie) dar nu inchis. Dimpotriva.

Cei peste 150 cetateni ce au participat la conferintele de lansare precum si orice alt reprezentant ONG sau membru al comunitatii din fiecare oras (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Suceava, Targu-Jiu) vor fi invitati saptamana viitoare sa se inscrie ca voluntari in proiect.

Apelul va fi lansat Marti, 16 Decembrie, pe www.al-treilea-spatiu.ro si pe site-urile bibliotecilor partenere. Toti cei interesati sa participe in mod voluntar in proiect se vor putea inscrie prin completarea unui formular si anexarea unei scrisori de intentie. Inscrierile se vor face in perioada 16 Decembrie – 15 Ianuarie, urmand ca selectia sa aiba loc intre 15 si 20 Ianuarie.

Stiri

Luna iunie cu #Progress: l...

Luna iunie cu #Progress: l...

28-06-2024

Dr. Camelia Crișan, CEO al Fu...

Fundația Progress anunț...

Fundația Progress anunț...

20-06-2024

Fundația Progress a demarat ...

Fundația Progress lanseaz...

Fundația Progress lanseaz...

03-06-2024

Fundația Progress anunță la...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro

Fundatia Progress detine drepturile legale privind intreg continutul site-ului incluzand fara limitare: forma si modalitatea de prezentare, grafica si informatiile oferite.
Acestea sunt protejate prin legislatia in vigoare privind drepturile intelectuale.
Fundația Progress