E musai sa-ti spunem...

Oct09

Un nou partener

Categorii //Stiri

Sute de copiii din întreaga țară intră într-un program integrat de dezvoltare a competențelor digitale prin programul Code Kids. Aceștia sunt viitori programatori sau profesioniști cărora nu le va fi greu să opereze cu metode digitale.

Orange Romania devine partener strategic al proiectului și vine astfel mai aproape de comunitățile locale.  Astfel, pentru următoarele 6 luni sprijinul Orange va sustine copiii inscrisi in Code Kids prin cursuri pe teme precum de siguranta pe internet sau utilizarea tehnologiei in educatie, concursuri cu premii, mentorat și alte servicii care se vor oferi prin bibliotecile publice.

**Orange România este o companie implicată social care investeste  in educatia digitala si micsorarea decalajului digital existent in Romania prin campanii de educare în utilizarea metodelor digitale în educație, învățarea experiențială sau învățare prin joc, precum și dezvoltarea competențele digitale ale copiiilor, dar și adulților din întreaga țară.

Astfel, Orange investește azi în competențe necesare mâine, demonstrând viziune pe termen lung și sustenabilitatea inițiativelor în sprijinul comunităților din România.

Stiri

CODE Kids 2017- Impactul p...

CODE Kids 2017- Impactul p...

13-02-2018

Copiii extraordinari, ambițio...

Căutăm coleg!

23-01-2018

Vrei să fii purtătorul de me...

Un nou partener

09-10-2017

Sute de copiii din întreaga ...

Bistrita, Str. 1 Decembrie, Bl. 3, Sc.A, Ap. 5, judetul Bistrita-Nasaud

Tel

Email: office@progressfoundation.ro