E musai sa-ti spunem...

Dec22

INELI-Balkans – un nou proiect aprobat!

Categorii //Proiecte, Stiri

Proiectul “INELI-Balkans” (International Network of Emerging Library Innovators in the Balkans Region) a fost aprobat de Fundatia Bill & Melinda Gates. Proiectul incepe in decembrie 2014 si se incheie in luna noiembrie 2017. Ambasadorul proiectului la nivel national este Biblioteca Nationala a Romaniei, iar Fundatia Progress va fi partener in implementarea proiectului.

INELI-Balkans va pune bazele unei retele de biblioteci durabile care ii va incuraja pe membrii sai sa creeze cadre comune de dezvoltare institutionala, sa faca schimb de cunostinte si expertiza, sa coopereze, sa lucreze impreuna cu formatori, oficiali guvernamentali, organizatii si comunitati locale pentru a permite ca:

– bibliotecile din retea sa ofere comunitatilor pe care le servesc acces echitabil la informatii, patrimoniu cultural si servicii de invatare continua sub toate formele;

–  bibliotecile din retea sa devina centre comunitare vibrante care cultiva creativitatea si conecteaza oamenii la nivel local, regional si global;

– biblioteconomia sa isi diversifice profilul pentru a putea contribui la rezolvarea problemelor critice ale societatilor din zona Balcani.

Stiri

Fundația Progress caută ...

19-03-2019

Fundația Progress caută volu...

Deutsche Telekom Stiftung ...

Deutsche Telekom Stiftung ...

27-11-2018

Deutsche Telekom Stiftung şi ...

Camelia Crişan: Dragi oam...

Camelia Crişan: Dragi oam...

29-06-2018

Conform datelor statistice ob...

Strada Transilvaniei, nr 24, Cladirea alba, biroul 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 010798

Tel

Email: office@progressfoundation.ro