E musai sa-ti spunem...

mai14

HR Steps – Iaşi

Categorii //Proiecte, Stiri

Cu ocazia HR Steps, organizat la Iași în data de 24 aprilie, colegul nostru, Ovidiu Ana, a susținut o prezentare cu titlul „Design thinking pentru inovația organizațională”.

Pornind de la experiența acumulată în cadrul proiectului „NewLib- New Challenges for Public Libraries”, a proiectelor de consultanță pe care le-am dezvoltat în bibliotecile județene din România și a cercetărilor realizate, am prezentat specialiștilor de resurse umane și dezvoltare organizațională din zona business diverse metode prin care pot inova serviciile și produsele lor folosind metodologia de design thinking.

Impactul prezentării a fost unul ridicat.  Participanţii au fost impresionați de modul în care metodologia a funcționat în bibliotecile publice și de faptul că bibliotecile publice se dezvoltă folosind metodologii de ultimă generație.

În final, avem o proiecție în viitor: în bibliotecile publice din țările nordice se întâmplă ca reprezentanţii companiilor să vină la bibliotecă pentru a cere consultanță. Pentru a ajunge aici, nu ne mai rămâne decât să inovăm și să ne dezvoltăm pentru a fi vizibili pentru acel segment de populație care nu mai ajunge la bibliotecă.

Stiri

BIBLIOTECILE PUBLICE CA HU...

BIBLIOTECILE PUBLICE CA HU...

14-04-2020

6 biblioteci din România, Rep...

Criza economică va distru...

30-03-2020

Criza în care deja a intrat s...

#CodamAcasa – Întâlnir...

#CodamAcasa – Întâlnir...

20-03-2020

În această perioadă, în ca...

Calea Plevnei Nr. 29, Et. 1, Ap. 3, sector 1, București, cod poștal 010221

Tel

Email: office@progressfoundation.ro