E musai sa-ti spunem...

Sep10

CEZ Vânzare a finalizat instalarea panourilor fotovoltaice

Categorii //Stiri

CEZ Vânzare – furnizor de energie electrică și gaze naturale, a realizat pe parcursul lunii august, instalarea panourilor fotovoltaice în una din bibLiotecile implicate în proiectul CODE Kids.

Alegerea clubului care a beneficiat de panouri din partea furnizorului a avut loc printr-un concurs, în care cei implicați în mod direct au fost copiii din proiect. Aceștia au realizat video-uri prin care au prezentat cum poate fi comunitatea lor mai verde. Concursul a fost jurizat de echipa CEZ Vânzare, iar clubul câștigător, considerat eligibil conform cerințelor logistice ale companiei, se află în comuna Mușătești, în județul Argeș. 

Procesul de instalare a fost surprins în imagini prin implicarea constantă a Fundației Progress.

Panourile vor reduce considerabil costurile cu energia electrică, iar pe timpul verii, prețul plătit pentru acest serviciu va tinde către 0 lei.

Compania CEZ Vânzare face parte din Grupul CEZ în România, alături de alte 9 companii: Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Trade, CEZ ESCO România, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, High Tech Clima si TMK Hydroenergy Power şi este prezent pe piaţa Românească din anul 2005.

Mai multe informații se pot regăsi în comunicatul de presă încărcat pe site-ul CEZ România video-ul proiectului de pe youtube

Prin montarea panourilor fotovoltaice, facem un pas important in schimbarea viitorului comunitatii. Este o investitie pe termen lung, un proiect care promoveaza beneficiile energiei solare si creste gradul de protectie asupra mediului. Cu alte cuvinte, este o cale de actiune sustenabila si directa, un exemplu pe care CEZ Vanzare si Fundatia Progress il ofera elevilor, cadrelor didactice, autoritatilor si comunitatii.”, a declarat Cornelia Szabo – CEO CEZ Vanzare.

Mulțumim, CEZ vânzare, pentru implicarea în rescrierea viitorului tinerilor din comunitățile rurale! Acum știm că: #energiavinedelaoameni.

  • Tags:

Stiri

CODE Kids – Copiii f...

12-02-2020

Proiectul CODE Kids – Co...

Căutăm coleg!

23-01-2020

Vrei să fii purtatorul de mes...

Micii Coderi ne-au vizitat...

Micii Coderi ne-au vizitat...

08-12-2019

Cluburile CODE Kids din Pietra...

Strada Transilvaniei, nr 24, Cladirea alba, biroul 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 010798

Tel

Email: office@progressfoundation.ro